Halkkörning Riskutbildning för körkort B

Halkkörning i Ystad – del ett av Två

i Riskutbildningen

För att ta körkort krävs det att du blir utbildad i risker som kan uppstå i trafiken. Riskutbildningen består av två delar, den första delen, den så kallade riskettan, handlar om riskfyllda beteenden såsom droger, alkohol och trötthet i trafiken. Andra delen av riskutbildningen, som även kallas risktvåan, halkkörning eller R2B, handlar om säkerhet, hastighet och hur du manövrar fordonet vid olika väglag. Du kan inte skriva kunskapsprovet eller köra upp innan du gjort riskutbildningens båda delar.

 Kontakta oss för riskutbildning del 2 -Halkkörning i Ystad

För mer information angående riskutbildning och halkkörning eller om du vill boka in en tid, tveka inte på att höra av dig till oss på mail eller telefon. Vi hjälper dig med bokning av riskutbildning och halkkörning i Ystad!

Hur blir du godkänd på riskutbildningen och halkkörningen i Ystad?

För att bli godkänd på riskutbildningen krävs att du aktivt deltar i diskussioner, tar ställning samt reflekterar i olika övningar. Med riskutbildningen ska du som elev öka ditt kunnande kring risker och olika faktorer, som gör att körningen blir mindre säker. Utbildningen är till för att du som elev ska bli en säker förare i trafiken när du fått ditt körkort. Efter att du utfört riskutbildningen och halkkörningen i Ystad rapporterar vi på trafikskolan det till Transportstyrelsen.

Kontakta oss direkt

Fotogalleri