Ta ditt körkort på vår trafikskola i Ystad

Ystad Trafikbana är en trafikskola som strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att du ska kunna ta ditt körkort. Viktigt är att du ska känna dig trygg och säker i trafiken samtidigt som du känner dig fri att kunna ta dig dit du vill, utan att vara beroende av någon annan. Vi skräddarsyr en plan som är anpassad till dig och dina önskemål, för att du på ett smidigt sätt ska kunna ta ditt B-körkort eller BE-körkort.

Säker körning med vår trafikskola i Ystad

När man ska ta sitt körkort är det viktigt att vara en säker förare och uppmärksamma sin omgivning, vilket kan påverka din körning. På trafikskola i Ystad får du därför lära dig hur trötthet, miljö, alkohol och droger samt bilens utrustning kan påverka körningen. Kunskapsfrågor samt körning utvärderas med körläraren och tillsammans tar ni fram en plan för hur du ska nå dina mål. 

Kontakta vår trafikskola i Ystad för utbildning

Vi är trafikskolan som bryr oss om dig! Vi hjälper dig med ditt B-körkort eller BE-körkort från att du skriver in dig till att du har körkortet i handen. Vi strävar efter att du ska vara säker i trafik, både i ditt körsätt och tankesätt. För frågor eller mer information om våra utbildningar och skräddarsydda upplägg, eller för att boka en lektion – kontakta vår trafikskola i Ystad redan idag. Vi lyssnar på dina önskemål och behov!

Har du frågor angående riskutbildning Ystad?

Har du frågor angående halkkörning i Ystad eller vill boka tid, tveka inte på att höra av dig till oss på Ystad Trafikbana så hjälper vi dig. För dig som inte går på trafikskola så är du välkommen att boka din riskutbildning B del 2 genom att kontakta oss. Vi svarar på dina frågor och funderingar – hör av dig till oss på mail eller telefon så hjälper vi dig på vägen till ditt körkort.

INNAN DU BOKAR:

Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra dig Riskutbildning B del 2 bör du vara i slutet av din körkortsutbildning både praktiskt och teoretiskt. Det är viktigt att du kört så mycket bil att du kan manövrera den på ett normalt sätt vilket är en förutsättning för att du ska kunna bli godkänd.

Fordon

Våra bilar är utrustade med automatväxellåda

Språk

En viktig del av utbildningen är att deltagarna är aktiva och diskuterar sina upplevelser med läraren och med varandra. För att bli godkänd måste varje elev kunna redogöra för sin förståelse och värdera sin körning. Utbildningarna genomförs normalt på svenska. Om du inte behärskar svenska så måste du ha tolk med dig. Detta måste meddelas i samband med bokning.

Legitimation

Du måste uppvisa godkänd och giltig legitimation.

Pris/Villkor

2200 kr / elev
Betalning via swish eller faktura, skall vara betalt innan utbildning påbörjas.
Avbokning senast 4 arbetsdagar före utbildning. Vid senare avbokning eller om du uteblir debiteras du fullt pris (Gäller ej om du kan uppvisa giltigt läkarintyg). Avbokning sker genom att du ringer och meddelar oss, skall bekräftas av receptionen.

Utbildning genomförs av Vectrum AB

Kontakta oss direkt

Fotogalleri